Varefakta søger en Teknisk og regulatorisk konsulent til midlertidig ansættelse

Varefakta er en almennyttig erhvervsdrivende fond, hvis hovedopgaver er at udarbejde varedeklarationer og gennemføre løbende kontrol af forbrugerprodukter. Alle har et stort ansvar og stor medindflydelse. I Varefakta har vi krav om høj kvalitet og det bedst mulige serviceniveau. Varefakta har kontor på Stationsparken 26, 3.tv., 2600 Glostrup. 

Om jobbet

Vi søger en kollega, der trives i et miljø, hvor der er en god blanding af nørderi og fart over feltet. En kollega, der sætter en ære i at lave fejlfrie deklarationer og mærkning til fødevarer, der lever op til lovgivningen. Stillingen er midlertidig med opstart hurtigst muligt og med udløb i slutningen af november 2023. Der er mulighed for forlængelse.

Arbejdsopgaver

  • Udarbejde varedeklarationer på fødevarer for Varefaktas nationale og internationale kunder. Deklarationerne udarbejdes på dansk, norsk og svensk på basis af specifikationer og anden relevant dokumentation i henhold til EU- og national lovgivning samt Varefaktas egne krav.
  • Vurdere oplysningerne om fødevaren og efterregne QUID og næringsberegninger, kontrollere om tilsætningsstoffer, vitaminer og mineraler lever op til fastsatte grænseværdier m.m.
  • Rådgive kunder om generelle krav til mærkning, kvalitets-, ernærings- og sundhedsanprisninger, vildledende illustrationer, ernæringsmærker som Nøglehullet og Fuldkornsmærket samt andre kvalitetsmærker som økologi og RSPO mm.
  • Registrering af fakturerbart arbejde og kontrol af fakturaer inden udsendelse.

 

Vi arbejder tæt sammen i fødevareteamet, der består af 9 medarbejdere. Vi har desuden tæt kontakt til vores kollegaer i non food-teamet.

Kvalifikationer

Det er vigtigt, at du har et højt sprogligt niveau på dansk og engelsk, skriftligt såvel som mundtligt. 

Vi forestiller os, at du har en bachelor, kandidatgrad, eller er ingeniør indenfor fødevarevidenskab med erfaring indenfor lovlig mærkning af fødevarer. Du kan også have været ansat i en kvalitetsafdeling i en fødevarevirksomhed, hvor mærkning af fødevarer har været en del af din hverdag.

Vi ønsker os, at du har erfaring med:

  • Fødevarelovgivning, EU-forordninger og -direktiver samt branchestandarder i Danmark og EU.
  • Samarbejde med eller et godt kendskab til dagligvarehandlen, producenter og myndigheder.
  • Kundepleje.

 

Du skal være god til at bevare fokus på mål og resultater, da teamet bliver målt på faktureringsgrad.

Du skal have lyst til løbende at være med til at udvikle Varefakta, så vi får flest mulige gode deklarationer ud til forbrugerne, så de kan handle trygt.

Som person er du mødestabil, serviceminded, empatisk og initiativrig. Du skal kunne lide at have travlt og have mange opgaver i gang samtidig, og trives i et tæt og dialogbaseret miljø. Vi lægger samtidig stor vægt på, at du er venlig og hjælpsom i dagligdagen.

Yderligere oplysninger

Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Teknisk og regulatorisk leder af Varefaktas fødevareafdeling, Anne Nymand-Grarup på tlf. 46304523 eller ang@varefakta.dk.

arbejdstid

Aftales efter dine ønsker, 30-37 timer pr. uge ekskl. frokost. Vi har flextid.

løn

Aftales.

tiltrædelse

Hurtigst muligt.

Arbejdssted

Varefakta, Stationsparken 26, 3.tv., 2600 Glostrup.

Ansøgning

Send din ansøgning til varefakta@varefakta.dk mærket ”Teknisk og regulatorisk konsulent” senest den 17. februar 2023. 
Vi holder samtaler løbende, også inden fristens udløb.

Varefakta varetager hensynet til forbrugersikkerhed herunder detailhandlens behov for juridisk korrekt mærkning i forhold til et ofte kompliceret regelsæt. Dette arbejde udføres for en bred kundekreds af producenter, leverandører og detailhandlen i Danmark og i udlandet. Deklarationerne udarbejdes på basis af tekniske specifikationer og testrapporter i henhold til lovgivningen og Varefaktas egne krav på området. Vi er 18 personer i Varefakta.

Del

Del på facebook
Del på linkedin