1 month siden

Velkommen til Varefaktas administrative koordinator

 

Jeanette Anslund Stavnskær er uddannet procesteknolog med fødevarespeciale og har arbejdet som Teknisk og regulatorisk konsulent i Varefaktas fødevareafdeling siden d. 1. oktober 2020.

Jeanette skal fremadrettet koordinere og løse Varefaktas administrative opgaver og herunder fungere som Varefaktas receptionist og sekretær.

Vi har spurgt Jeanette om, hvorfor hun ønsker at arbejde i Varefaktas administration og hvad hun forestiller sig, at hun kan bidrage med, hvortil hun svarede:

”Jeg søgte stillingen som administrativ koordinator med et ønske om, at være en del af en spændende organisation i vækst, der arbejder for, at skabe tryghed for forbrugeren i indkøbssituationen. Samt at denne stilling byder på afvekslende opgaver, som jeg trives godt med.

Jeg har allerede et stort kendskab til virksomheden og et ønske om fortsat, at bidrage til sikker og korrekt mærkning af fødevarer til forbrugerne. 

I stillingen som administrativ koordinator kan jeg vedvarende have god kontakt med både kunder og kolleger samt bidrage til den gode service og kontakt mellem Varefakta, Varefakta’s kunder og andre samarbejdspartnere.”

Tilmeld dig nyhedsbrevet Varefakta Insights. Her får du inspiration og værktøjer til korrekt og forbrugerorienteret mærkning direkte i din indbakke.
Du kan følge med i Varefaktas daglige arbejde med mærkning og stikprøvekontrol af fødevarer, nonfood dagligvarer, kosttilskud, dyrefoder, børneprodukter og cykellåse samt holde dig opdateret på Varefaktas forskrifter og kommende arrangementer, kurser og Croissant Talks.