2 years siden

Velkommen til Varefaktas nye fødevarekonsulent

Anne Nymand-Grarup har en Bachelor i Ernæring og Sundhed samt en Kandidat fra Aalborg Universitet i Integrerede fødevarestudier (Cand. Scient. Techn.).

Anne kommer fra en stilling som videnskabelig medarbejder på Aarhus Universitet, hvor hun var tilknyttet forsknings- og udviklingsprojektet ’Provenance DK’, som fokuserede på stedsspecifikke fødevarer.

Annes arbejdsopgaver hos Varefakta vil være, at udarbejde varedeklarationer på fødevarer for Varefaktas nationale og internationale kunder, rådgive Varefaktas kunder om fødevaremærkning samt gennemføre stikprøvekontrol af Varefakta-mærkede fødevarer og dyrefoder.

Vi har spurgt Anne om, hvad hun forestiller sig, at hun kan bidrage med hos Varefakta, hvortil hun svarede: 

”Jeg har gennem min erhvervserfaring inden for forskning i blandt andet lokale og globale fødevarer, opnået en bred og solid indsigt omkring fødevaresystemet og de kompleksiteter, der hører til. Mine erfaringer giver mig et godt udgangspunkt både når jeg skal udvikle varedeklarationer, og i mit samarbejde med vores kunder. Hertil er jeg også personligt passioneret i fødevareområdet, hvilket uden tvivl vil komme til udtryk i mit arbejde.”

”Jeg vil gerne være med til, at skabe klarhed og trygge rammer for forbrugerne i indkøbssituationen, samt skabe en direkte værdi i fødevaremarkedet. Hertil kan jeg godt lide at gå ned i detaljen og nørde, hvor jeg samtidig motiveres af at skabe et håndgribeligt resultat – nemlig en varedeklaration. Jeg oplever, at arbejdet i Varefakta kombinerer min faglige viden og personlige passion rigtig godt. Hertil er Varefakta en arbejdsplads med fokus på høj kvalitet og udvikling, hvilket der også er til stor inspiration for mig.”      

Vi ser frem til det fremtidige samarbejde med Anne.

Anne kan kontaktes på e-mail ang@varefakta.dk

Fødevarekonsulent Anne Nymand-Grarup