11 months siden

Velkommen til Varefaktas nye fødevarekonsulent Oliver

Oliver Ørnfeld Jensen er nyuddannet civilingeniør (cand.polyt.) i fødevareteknologi og tidligere diplomingeniør i fødevaresikkerhed og -kvalitet fra DTU (Danmarks Tekniske Universitet).

Oliver har gennem sit uddannelsesforløb arbejdet hos RTC fødevarevirksomheden Homemate ApS, hvor han har sikret korrekt mærkning af produkterne samt vedligeholdelse og optimering af egenkontrol og IT-produktionsplatform. Herudover har Oliver fungeret som virksomhedsvejleder for ingeniørpraktikanter fra DTU.

Hos Varefakta skal Oliver bl.a. være med til at sikre, at Varefaktas kunder får udarbejdet varedeklarationer som er i overensstemmelse med gældende national og international lovgivning samt vurdere og efterregne de oplysninger som kunden ønsker på varen.

Varefakta_20-10-20209034

Vi har spurgt Oliver om, hvad han forestiller sig, at han kan bidrage med hos Varefakta, hvortil han svarede: 

”Jeg er en grundig og kreativ fødevarenørd, som brænder for at levere et godt stykke arbejde. Grundigheden er selvfølgelig vigtig, så der ikke bliver overset hverken store eller små fejl. Jeg er overbevist om, at en kreativ tankegang er en kæmpe kvalitet og fordel, når det kommer til fødevaremærkning; en klar fordom som jeg har mødt i forbindelse med fødevaremærkning er, at folk anser arbejdet for at være meget stringent og firkantet. Jeg mener, at det er en misforståelse, da mange aspekter af fødevaremærkning er baseret på skøn og fortolkning f.eks. om en given varebetegnelse eller tekst er vildledende.”

”Det har været vigtig for mig at finde et arbejde som jeg synes er både spændende, udfordrende og meningsfuldt! Jeg mener, at jobbet som fødevarekonsulent hos Varefakta er præcis det! Tanken om at have en position, hvor man både kan hjælpe fødevarevirksomheder så man undgår tilbagetrækninger af store partier af fødevarer og samtidig fungere som ’forbrugerens vagthund’, det har været den klare motivation for at søge stillingen.”

Oliver kan kontaktes på e-mail oje@varefakta.dk