11 months siden

Velkommen til Varefaktas jurist

Paula Brammann er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet.

Paula kommer fra en stilling som jurist i Forbrugerrådet Tænk, hvor hun har været ansat de seneste 6 år. Her har hun primært beskæftiget sig med forbrugerpolitisk arbejde, herunder politisk lobbyarbejde, input til lovforberedende arbejde og pressehåndtering. Tidligere har hun været ansvarlig for Forbrugerrådet Tænks juridiske rådgivning og været repræsentant i forskellige råd, nævn og udvalg.

Paula er hos Varefakta en del af administrationen, hvor hun yder intern juridisk rådgivning til Varefakta, herunder håndtering af varemærkekrænkelser, udarbejdelse af samarbejdsaftaler, personalejura mm.

Varefakta_20-10-20209000

Vi har spurgt Paula om, hvad hun forestiller sig, at hun kan bidrage med hos Varefakta, hvortil hun svarede: 

”Jeg har tidligere været ansat i en stilling, der indeholdt mange forskellige juridiske arbejdsopgaver. Denne mangfoldighed trives jeg med. Jeg har i en del år beskæftiget mig med b.la. forbrugerret, aftaleret og markedsføringsret og har i den forbindelse kunne rådgive både virksomhedens ledelse samt virksomhedens forbrugerrådgivning indenfor området. Jeg ser nu frem til at kunne bistå mine nye kollegaer i Varefakta med de juridiske spørgsmål de måtte støde på i deres individuelle arbejdsopgaver.”

”Varefakta er en virksomhed hvis værdier jeg kan forene med mine egne. Jeg søgte stillingen, idet jeg så en mulighed for at få et meningsgivende arbejde, hvor der var mulighed for at være med til at skabe en forandring. Tillige tiltalte det mig, at få mulighed for at kunne fordybe og dygtiggøre mig i nogle nye juridiske områder.”

Paula kan kontaktes på e-mail mpb@varefakta.dk