3 years siden

Velkommen til Varefaktas nye fødevarekonsulent

Casper Dueholm Mikkelsen er oprindeligt uddannet kok, og har senere videreuddannet sig til levnedsmiddelingeniør (Kandidat i fødevarevidenskab), fra Københavns Universitet. Casper har erfaring fra både restaurationsbranchen, samt industriel produktion af fødevarer.

Hos Varefakta skal Casper arbejde med udarbejdelse af varedeklarationer, og kommer hermed til at sikre, at produkterne lever op til den gældende lovgivning, og ikke vildleder forbrugerne.

Vi har spurgt Casper, hvad han forestiller sig, at han kan bidrage med hos Varefakta, hvortil han svarede: ”Jeg kan bidrage med stor viden indenfor fødevareproduktion, samt kemi og mikrobiologi i fødevarer. Med de kompetencer jeg har erhvervet gennem min uddannelse, føler jeg mig godt rustet til, at vejlede de danske forbrugere om deres dagligvarekøb. Dette giver Varefakta mig mulighed for, og derfor lød jobbet som et godt match.”

Casper deler Varefaktas målsætning om, at vejlede og sikre, at de danske forbrugere kan føle sig trygge ved, at de varer de putter i indkøbskurven, lever op til kravene omkring kvalitet og sundhed.

Vi glæder os meget til det fremtidige samarbejde med Casper.

Casper kan kontaktes på e-mail cdm@varefakta.dk.

Casper Dueholm Mikkelsen