1 year siden

Velkommen til Varefaktas nye fødevarekonsulent Stinne

Velkommen til Varefaktas nye fødevarekonsulent

Stinne Steimle Madsen er uddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed og har sidenhen taget en kandidat i fødevareinnovation og sundhed fra Københavns Universitet.

Stinne kommer fra en stilling som produktspecialist i Dagrofas kvalitetsafdeling, hvor hendes primære arbejdsopgave var udarbejdelse af deklarationer, samt øvrig mærkning af private label fødevarer.  

Stinnes arbejdsopgaver hos Varefakta er, at udarbejde varedeklarationer på fødevarer for Varefaktas nationale og internationale kunder, rådgive Varefaktas kunder om fødevaremærkning samt gennemføre stikprøvekontrol af Varefakta-mærkede fødevarer og dyrefoder.

Vi har spurgt Stinne om, hvad hun forestiller sig, at hun kan bidrage med hos Varefakta, hvortil hun svarede: 

”Jeg har igennem fra mit job hos Dagrofa opnået god erfaring med udarbejdelse af deklarationer, et indgående kendskab til lovgivningen omkring mærkning af fødevarer, samt et godt kendskab til detailbranchen.”

”Jeg synes det er sjovt at nørde med fødevarelovgivning og rådgive indenfor dette, det er der rig mulighed for hos Varefakta. Derudover vil jeg gerne være med til at bidrage til, at forbrugerne trygt og sikkert kan lægge varer i kurven, velvidende om at de får korrekte og relevante oplysninger, når de er ude og handle.”

Stinne kan kontaktes på e-mail stm@varefakta.dk