3 years siden

Velkommen til Varefaktas nye fødevarekonsulent

Bjørn Lyngbye Hvid Jensen er uddannet Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed med speciale i Ledelse, fødevarer og service. Siden da, har han arbejdet med fødevarekvalitet, deklarationer og fødevarehygiejne hos Lakrids by Johan Bülow.

Hos Varefakta vil Bjørns primære arbejdsopgave være, at udarbejde varedeklarationer ud fra gældende lovgivning og Varefaktas egne krav. Herudover skal Bjørn rådgive vores kunder omkring mærkning af fødevarer samt udføre stikprøvekontrol af fødevarer.

Vi har spurgt Bjørn, hvad han forestiller sig, at han kan bidrage med hos Varefakta, hvortil han svarede: Jeg har i kraft af min uddannelse og erfaring fra en producerende virksomhed et godt udgangspunkt for at kommunikere med producenterne, og finde frem til de korrekte informationer, som skal bruges for at lave den bedste mærkning. Jeg vil gerne arbejde hos Varefakta, da jeg vil være med til at sikre at fødevarerne lever op til den lovgivning, der skal passe på forbrugeren.

Derudover tilføjer Bjørn: ”Varefakta er et varemærke, som forbrugeren har høj tillid til, og det forpligter. Her er gang i en stor udvikling, og Varefakta har et meget engageret team, som brænder for, at forbrugeren får korrekte deklarationer. Det er fedt, at blive en del af den mission.”

Vi glæder os meget til det fremtidige samarbejde med Bjørn.

Bjørn kan kontaktes på e-mail bje@varefakta.dk.

Bjørn Lyngbye Hvid Jensen