3 years siden

Velkommen til Varefaktas nye Food- og Nonfood assistent

Julia Lund har arbejdet hos Varefakta siden november 2017, hvor hun startede som praktikant og derefter som studentermedhjælper. Her har hun især arbejdet med, at give vores hjemmeside et kæmpe løft og et lækkert nyt layout, som har bidraget til videreudviklingen af Varefaktas visuelle identitet.

Julia blev i foråret færdiguddannet som Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed fra Københavns Professionshøjskole. Under studietiden har Julia især koncentreret sig om Økologi, Fødevarer og Ledelse.

Julia blev i august måned ansat som Food- og Nonfood assistent hos Varefakta, hvor hendes primære arbejdsopgave er at bistå konsulenterne i deres overordnede mærkningsopgaver. Herudover vil vi fortsat få glæde af Julias store grafiske kompetencer.

Vi har spurgt Julia, hvorfor hun ønsker at arbejde netop hos Varefakta?
“Jeg synes, at det er enormt spændende at være med til, at udvikle Varefakta og mærke de daglige fremskridt. Det vigtigste for mig er, at Varefakta arbejder for at skabe gennemsigtighed for forbrugeren og søger for, at de ikke bliver snydt – Det synes jeg er spændende!”

Hos Varefakta glæder vi os meget til at fortsætte det gode samarbejde med Julia.

Julia kan kontaktes på tlf. +45 46304501 og jlu@varefakta.dk.

Julia Lund