3 years siden

Velkommen til Varefaktas nye nonfood-konsulent

Simone Sofie Pedersen har arbejdet hos Varefakta siden 2017, hvor hun begyndte som studentermedhjælper.

Simone er imellemtiden blevet uddannet Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed, med fokus på Ledelse, Fødevarer og Service. Her har hun haft fokus på kvalitetssikring i fødevarevirksomheder, fødevarehygiejne og forbrugersikkerhed.
Simone blev i marts måned ansat som nonfood-konsulent hos Varefakta. Her er hendes hovedopgave at udarbejde sikre og gennemsigtige deklarationer på nonfoodvarer. Herudover laver hun stikprøvekontrol på varer med Varefakta-logo.
Vi har spurgt Simone hvad hun mener, at hun kan bidrage med hos Varefakta, hvortil hun svarede:

Jeg har en stor viden om Varefakta som organisation, da jeg har arbejdet med administrative opgaver før og efter mit studie. Det kan jeg bruge ift. at videreudvikle Varefakta som organisation, hvilket jeg finder rigtig spændende. Derudover synes jeg, at det er vigtigt at tage hånd om mine kollegaer og jeg tager udfordringer med et smil. Og så bager jeg en god brownie
.
Jeg vil rigtig gerne bidrage til, at vi i Danmark og ud over landets grænser, kan få en mere gennemsigtig og god forbrugeroplysning på vores dagligvarer. Det synes jeg, at Varefakta arbejder for, og derfor er det her mit drømmejob på nuværende tidspunkt.”

Hos Varefakta glæder vi os meget til at fortsætte det gode samarbejde med Simone.
Simone kan kontaktes på telefon: +45 46304510 og via e-mail: sip@varefakta.dk.