1 year siden

Velkommen til Varefaktas nye produktspecialist

Sofie Askjær Hass er nyuddannet cand.scient. i kemi med specialisering i fysisk kemi fra Københavns Universitet. Sofie har igennem sit uddannelsesforløb arbejdet som studentermedhjælper på Aarhus Universitet i Roskilde, hvor hun udarbejdede arbejdspladsbrugsanvisninger for deres kemikalier.

Sofie har hos Varefakta ansvar for børneomsorgsprodukter, at udvikle Varefaktas forskrifter samt assistere med cykellåse i nonfood teamet.

Vi har spurgt Sofie om, hvad hun forestiller sig, at hun kan bidrage med hos Varefakta, hvortil hun svarede: 

”Jeg vil kunne bidrage med min kemiske viden og tankegang både omkring forskellige typer af stoffer, men også om bl.a. emissioner fra produkter efter produktion (fx træ, lak, maling, etc.). Derudover har jeg erfaring med kundeservice, hvilket vil være en fordel i Varefaktas fremadrettede ønske om at udvide børneomsorgsproduktområdet.”

”Jeg søgte stillingen som produktspecialist, da jeg gerne vil være med til at sikre gennemsigtighed på markedet for forbrugerne samt udnytte min kemiske viden og kompetencer til at hjælpe dem, som ikke har den store viden om kemi. Flere og flere produkter på markedet indeholder desværre tvivlsomme stoffer, som på sigt vil kunne skade både børn og voksne, og jeg vil gerne hjælpe forbrugerne med at træffe et godt valg ved hjælp af Varefakta-mærket.

Sofie kan kontaktes på e-mail sah@varefakta.dk