Kurser

KURSER OG UNDERVISNING

Forside < Kurser

KURSER

Varedeklaration

En gennemgang af næringsindhold og energiværdi, samt mærke med referenceindtag.

Heap of peanuts in the jar,selective focus and blank space

Hvordan kan man som forbruger orientere sig i fødevarernes deklarationer.

Varefakta_26_3_192233

Produktnavne, anprisninger og illustrationer på fødevareemballage. 

Jordnødder Varefakta kontrolleret

Et kursus om korrekt og lovlig ingrediensliste, allergener, tilsætningsstoffer og aromastoffer.

HVAD MÅ MAN SKRIVE PÅ SIN EMBALLAGE?
OG HVAD SKAL MAN SKRIVE?

Varefakta har mere end 60 års erfaring med rådgivning indenfor mærkning. Vi har et team af eksperter, der dagligt udarbejder varedeklarationer og vurderer emballage og som står klar til at hjælpe dig og din virksomhed med kurser inden for mærkning af fødevarer, dyrefoder og nonfood varer.

Vi udvikler virksomhedstilpassede kurser til personer, der har ansvar for mærkning og markedsføring af fødevarer – både producenter, leverandører, kvalitetsansvarlige og ansatte i detailhandlen.

Er du producent eller importør og sælger du eller din virksomhed færdigpakkede fødevarer, hvor du støder på udfordringer i forhold til forståelse og tolkning af lovgivningen herom, så udvikler vi meget gerne kurset til dig og dine kolleger. Det kan tage udgangspunkt i et af de her beskrevne kurser, ligesom vi gerne udvikler andre kurser, der inddrager de temaer og tilhørende lovgivning, der er mest relevant for jer. 

Vores virksomhedstilpassede kurser udarbejdes altid i tæt dialog med kunden. Vi inddrager altid kundens aktuelle problemstillinger i kursusmaterialet i form af cases eller eksempler. Selve undervisningsformen afhænger af antallet af deltagere. I mindre fora vil undervisningsformen være dynamisk og veksle mellem oplæg i plenum, dialog og praktiske øvelser. I større fora vil undervisningen i højere grad have karakter af oplæg, der er krydret med eksempler fra kundens aktuelle hverdag samt spørgsmål fra deltagerne.

En fødevares præsentation i form af billeder og tekst på etiketten kaldes samlet for mærkning. De Lovgivningsmæssige krav til mærkningen på fødevareemballage er mangfoldige og kan være en jungle at finde rundt i. På vores kurser får du overblikket over de relevante juridiske regler på området samt fortolkninger og værktøjer til god praksis.

Modtager du vores nyhedsbrev?

Sommertid betyder ferietid, der kan derfor forekomme forlænget svartid på henvendelser til Varefakta i perioden fra man. d. 13 juli til og med fre. d. 31 juli. Telefonerne vil være åbne fra kl. 09.00-15.00. I denne periode kan man forvente en leveringstid på op til 20 arbejdsdage. 

Due to summer holidays there will likely be a delay in responses from Varefakta from Monday the 13th of July to Friday the 31st of July. Opening hours on the phones will be from 09am til 03pm. Durring this time expect a extended delivery time up to 20 days.