Kurser

KURSER OG UNDERVISNING

Forside < Kurser

KURSER I EFTERÅRET 2019

Varedeklaration

En gennemgang af næringsindhold og energiværdi, samt mærke med referenceindtag.

Heap of peanuts in the jar,selective focus and blank space

Hvordan kan man som forbruger orientere sig i fødevarernes deklarationer.

Varefakta_26_3_192233

Produktnavne, anprisninger og illustrationer på fødevareemballage. 

Jordnødder Varefakta kontrolleret

Et kursus om korrekt og lovlig ingrediensliste, allergener, tilsætningsstoffer og aromastoffer.

HVAD MÅ MAN SKRIVE PÅ SIN EMBALLAGE?
OG HVAD SKAL MAN SKRIVE?

Varefakta har mere end 60 års erfaring med rådgivning indenfor mærkning. Vi har et team af eksperter, der dagligt udarbejder varedeklarationer og vurderer emballage og som står klar til at hjælpe dig og din virksomhed i form af kurser inden for mærkning af fødevarer, dyrefoder og nonfood varer.

Efterårets kurser henvender sig til personer, der har ansvar for mærkning og markedsføring af fødevarer – både producenter, leverandører, kvalitetsansvarlige og ansatte i detailhandlen.

Er du producent eller importør og sælger du eller din virksomhed færdigpakkede fødevarer, hvor du støder på udfordringer i forhold til forståelse og tolkning af lovgivningen herom, så har vi kurset for dig.

En fødevares præsentation i form af billeder og tekst på etiketten kaldes samlet for mærkning. De Lovgivningsmæssige krav til mærkningen på fødevareemballage er mangfoldige og kan være en jungle at finde rundt i. På vores kurser får du overblikket over de relevante juridiske regler på området samt fortolkninger og værktøjer til god praksis.

 

Modtager du vores nyhedsbrev?