Kurser

EVENTS, KURSER OG UNDERVISNING

Forside < Kurser

CROISSANT TALK

Croissant Talk opslag 1 V2

En gang om måneden stiller Varefakta skarpt på hvad der rør sig inden for mærkningsområdet. Arrangementet er gratis og afholdes som regel den fjerde tirsdag i hver måned. Vi byder på kaffe og croissanter og Varefaktas mærkningseksperter vil hver måned bidrage med ny viden og flere perspektiver på aktuelle emner indenfor alt fra mærkning af kosttilskud, dyrefoder, anprisninger, stikprøvekontrol og oprindelsesmærkning. 

KURSER

DanskVarefakta_Produkter_2616

Produktnavne, anprisninger og illustrationer på fødevareemballage.

DanskVarefakta_28-10-20_28975

En gennemgang af næringsindhold og energiværdi, korrekt og lovlig ingrediensliste, allergener, tilsætningsstoffer og aromastoffer samt mærke med referenceindtag.

HVAD MÅ MAN SKRIVE PÅ SIN EMBALLAGE?
OG HVAD SKAL MAN SKRIVE?

Varefakta har mere end 60 års erfaring med rådgivning indenfor mærkning. Vi har et team af eksperter, der dagligt udarbejder varedeklarationer og vurderer emballage og som står klar til at hjælpe dig og din virksomhed med kurser inden for mærkning af fødevarer, dyrefoder og nonfood varer.

Vi udvikler virksomhedstilpassede kurser til personer, der har ansvar for mærkning og markedsføring af fødevarer – både producenter, leverandører, kvalitetsansvarlige og ansatte i detailhandlen.

Er du producent eller importør og sælger du eller din virksomhed færdigpakkede fødevarer, hvor du støder på udfordringer i forhold til forståelse og tolkning af lovgivningen herom, så udvikler vi meget gerne kurset til dig og dine kolleger. Det kan tage udgangspunkt i et af de her beskrevne kurser, ligesom vi gerne udvikler andre kurser, der inddrager de temaer og tilhørende lovgivning, der er mest relevant for jer. 

Vores virksomhedstilpassede kurser udarbejdes altid i tæt dialog med kunden. Vi inddrager altid kundens aktuelle problemstillinger i kursusmaterialet i form af cases eller eksempler. Selve undervisningsformen afhænger af antallet af deltagere. I mindre fora vil undervisningsformen være dynamisk og veksle mellem oplæg i plenum, dialog og praktiske øvelser. I større fora vil undervisningen i højere grad have karakter af oplæg, der er krydret med eksempler fra kundens aktuelle hverdag samt spørgsmål fra deltagerne.

En fødevares præsentation i form af billeder og tekst på etiketten kaldes samlet for mærkning. De Lovgivningsmæssige krav til mærkningen på fødevareemballage er mangfoldige og kan være en jungle at finde rundt i. På vores kurser får du overblikket over de relevante juridiske regler på området samt fortolkninger og værktøjer til god praksis.