Anprisninger

Forside < Kurser < Anprisninger

Anprisninger – det ekstra og særlige ved din vare
Varefakta_26_3_192233

Dato

Onsdag d. 20. november 2019 kl. 9.30-16.00

Kursusleder

Isabell Bøgh Kristiansen

Sted

Best Western Hotel Hebron
Helgolandsgade 4
1653 København V

Pris

kr. 4.850, der inkluderer frokost samt kaffe/kage

Udarbejder du mærkning og markedsføring til fødevarer? Ønsker du at markedsføre jeres produkter, så du fanger forbrugerens opmærksomhed? Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, så er det kurset for dig.

På dette kursus gennemgår vi, hvilke anprisninger, der er lovlige at anvende, og hvilke anprisninger, der overskrider grænsen. Kurset indeholder en gennemgang af de forskellige typer af anprisninger, der findes, heriblandt ernærings- og sundhedsanprisninger, kvalitetsanprisninger, illustrationer osv.

Lovgivningen inden for brugen af anprisninger er kompleks, og anprisningers lovlighed beror desuden i høj grad på fortolkning og vurderinger om vildledning. Vi gennemgår lovgivningen og myndighedernes tolkninger, og vi anvender konkrete eksempler både fra markedet i Danmark og fra jeres egen virksomhed. Medbring derfor gerne eksempler.

Efter dette kursus bliver du og din virksomhed opmærksom på faldgruberne inden for brugen af anprisninger, og du vil være i stand til at udarbejde lovlig mærkning og markedsføring i Danmark.

 

Målgruppe:

Kurset henvender sig til personer, der har ansvar for mærkning og markedsføring af fødevarer – både producenter, leverandører, ansatte i detailhandlen, reklamebureauer, marketing osv.

 

Undervisningsform:

Undervisningsformen er dynamisk og veksler mellem oplæg i plenum, dialog og praktiske øvelser.

 

På kurset om Anprisninger undervises i følgende emner:

  • Vildledning
  • Ernæringsanprisninger
  • Sundhedsanprisninger
  • Kvalitetsanprisninger
  • Produktnavn og varebetegnelse
  • Illustrationer
  • Logoer (både statslige og private)
  • Øvelser

Varefakta er en selvejende institution, som blev stiftet i 1957. Varefakta er en unik mærkningsordning, som sætter en ære i at levere præcise og lovpligtige varedeklarationer og efterfølgende kontrollere, at deklarationen holder, hvad den lover. Varefakta varetager hensynet til forbrugersikkerhed, herunder detailhandlens behov for juridisk korrekt mærkning i forhold til et ofte kompliceret regelsæt.

Modtager du vores nyhedsbrev?