Anprisning

Forside < Kurser < Anprisninger

Forstå Anprisninger

Anprisninger af fødevarer spiller en vigtig rolle, når man gerne vil fange forbrugerens interesse. Vi udvikler kurser om anprisninger af fødevarer til dig og dine kolleger, der har ansvar for mærkning og markedsføring af fødevarer – både producenter, leverandører, ansatte i detailhandlen, reklamebureauer, marketing osv.

På dette kursus gennemgår vi, hvilke anprisninger, der er lovlige at anvende. Kurset indeholder en gennemgang af forskellige typer af anprisninger, heriblandt ernærings- og sundhedsanprisninger, kvalitetsanprisninger, illustrationer osv.

Lovgivningen inden for brugen af anprisninger er kompleks, og anprisningers lovlighed beror desuden i høj grad på fortolkning og vurderinger om vildledning. Vi gennemgår lovgivningen og myndighedernes tolkninger, og vi anvender konkrete eksempler fra markedet i Danmark.

Efter dette kursus er du og din virksomhed opmærksom på faldgruberne inden for brugen af anprisninger, og du vil være i stand til at udarbejde lovlig mærkning og markedsføring i Danmark.

Der er tale om 3 effektive og afslappede timer med meget konkret viden og dialog om de daglige udfordringer. Du går fra kurset klar til at løse opgaver med den nødvendige viden i bagagen.

På kurset om Anprisninger undervises i følgende emner:

  • Vildledning
  • Ernæringsanprisninger
  • Sundhedsanprisninger
  • Kvalitetsanprisninger
  • Produktnavn og varebetegnelse
  • Illustrationer
  • Logoer (både statslige og private)
  • Øvelser
Varefakta_26_3_192233

Målgruppe

Kurset henvender sig til personer, der har ansvar for mærkning og markedsføring af fødevarer – både producenter, leverandører, ansatte i detailhandlen, reklamebureauer, marketing osv.

Vil du vide mere?

Er du interesseret i kurset, har spørgsmål eller vil vide mere, så ring til Key Account Manager, Lars Smidt på tlf. (+45)41799350 eller send os en forespørgsel nedenfor.

Fonden Varefakta er en selvejende institution, som blev stiftet i 1957. Varefakta er en unik mærkningsordning, som sætter en ære i at levere præcise og lovpligtige varedeklarationer og efterfølgende kontrollere, at deklarationen holder, hvad den lover. Varefakta varetager hensynet til forbrugersikkerhed, herunder detailhandlens behov for juridisk korrekt mærkning i forhold til et ofte kompliceret regelsæt.

Modtager du vores nyhedsbrev?