Croissant Talk

Forside < Kurser < Croissant Talk

Croissant Talk
– 18 anprisninger, der ikke går an

Tilmeld dig gratis event

Tirsdag d. 24. august fra kl. 09.00-10.15


Til Varefaktas Croissant Talk stiller vi skarpt på, hvad der rør sig inden for mærkningsområdet. Arrangementet er gratis og afholdes den fjerde tirsdag i hver måned. Vi byder på kaffe og croissanter og Varefaktas mærkningseksperter vil hver måned bidrage med ny viden og flere perspektiver på aktuelle emner indenfor alt fra mærkning af kosttilskud, dyrefoder, anprisninger, stikprøvekontrol og oprindelsesmærkning.


Under august måneds Croissant Talk dykker vi ned i anprisninger på fødevarer. Anprisninger spiller en vigtig rolle, når man gerne vil fange forbrugerens interesse, men hvilke anprisninger er lovlige at anvende? Arrangementet indeholder en kort gennemgang af forskellige typer af anprisninger, heriblandt ernærings- og sundhedsanprisninger, kvalitetsanprisninger, illustrationer osv., som Varefakta vurderer, der ikke går an. – Vi gennemgår lovgivningen og myndighedernes tolkninger, og vi anvender konkrete eksempler fra markedet i Danmark.

DET FÅR DU UD AF DET

• Viden om faldgruberne inden for brugen af anprisninger, som du og din virksomhed skal være opmærksom på, når du skal udarbejde lovlig mærkning og markedsføring i Danmark.

• Mulighed for netværk med kollegaer i branchen samt sparring med Varefaktas mærkningseksperter.

MÅLGRUPPE

Arrangementet henvender sig til dig og dine kolleger, der har ansvar for mærkning og markedsføring af fødevarer – både producenter, leverandører, ansatte i detailhandlen, reklamebureauer, marketing osv.

PROGRAM

09.00: Velkomst og introduktion til Varefakta.
09.15: 18 anprisninger, der ikke går an.
10.00: Spørgsmål og mulighed for netværk med kollegaer fra branchen og Varefaktas mærkningseksperter.

STED

Varefakta, Stationsparken 26, 2600 Glostrup.

TILMELDING

Ønsker du at tilmelde dig arrangementet eller har du spørgsmål dertil, så kontakt Varefaktas administration på varefakta@varefakta.dk mærket ‘Croissant Talk’ eller på tlf. (+45) 4630450.

Læs mere om generelle vilkår ifm. Croissant Talk, samt hvordan vi behandler dine personoplysninger i vores privatlivspolitik.

NÆSTE MÅNEDS CROISSANT TALK

Næste måneds Croissant Talk stiller skarpt på kosttilskud og brugen af influenceres på de sociale medier. 

September Croissant Talk afholdes tirsdag d. 28. september fra kl. 09.00.-10.15.

 

Varefakta er en selvejende institution, som blev stiftet i 1957. Varefakta er en unik mærkningsordning, som sætter en ære i at levere præcise og lovpligtige varedeklarationer og efterfølgende kontrollere, at deklarationen holder, hvad den lover. Varefakta varetager hensynet til forbrugersikkerhed, herunder detailhandlens behov for juridisk korrekt mærkning i forhold til et ofte kompliceret regelsæt.

Modtager du vores nyhedsbrev?