Croissant Talk – December

Forside < Kurser < Croissant Talk < December

Croissant Talk
– Cirkulær økonomi: Forstå de nye
mærker vedr. affald og genbrug

Tilmeld dig gratis event

Tirsdag d. 14. december fra kl. 09.00-10.15


Til Varefaktas Croissant Talk stiller vi skarpt på, hvad der rør sig inden for mærkningsområdet. Arrangementet er gratis og afholdes hver måned. Vi byder på kaffe og croissanter og Varefaktas mærkningseksperter vil bidrage med ny viden og flere perspektiver på aktuelle emner indenfor mærkning af forbrugerprodukter.

 

December måneds Croissant Talk kommer til at handle om mærkning inden for affald og genbrug. Hvad er nyt og hvordan bidrager mærkningen til den cirkulære økonomi?

DET FÅR DU UD AF DET

  • Indblik i mærkning og anprisninger inden for affald og genbrug samt ny lovgivning på området.

  • Viden om SUP direktivet (Single Use Plastic), affaldsdirektivet ift. oplysninger på emballagen (herunder affaldspiktogrammer), genanvendelse/genbrug, mikroplast og bioplast ift. mærkning samt anprisninger – hvad går an?

  • Mulighed for at netværke med kollegaer i branchen samt sparring med Varefaktas mærkningseksperter.

MÅLGRUPPE

Arrangementet henvender sig til dig og dine kolleger, der har ansvar for mærkning og markedsføring af nonfood dagligvarer, fødevareemballager og fødevarekontaktmaterialer generelt – både producenter, leverandører, ansatte i detailhandlen, reklamebureauer, marketing og lign.

PROGRAM

09.00: Velkomst og introduktion til Varefakta
09.15: Cirkulær økonomi: Forstå de nye mærker vedr. affald og genbrug
10.00: Spørgsmål og mulighed for netværk med kollegaer fra branchen og Varefaktas mærkningseksperter

STED

Varefakta, Stationsparken 26, 2600 Glostrup.

 

TILMELDING

Ønsker du at deltage i ‘Croissant Talk’,
så tilmeld dig allerede nu.

 

Læs mere om generelle vilkår ifm. Croissant Talk, samt hvordan vi behandler dine personoplysninger i vores privatlivspolitik.

Kommende 'Croissant Talks' i 2021


• Tilmeld dig ‘Varefakta Insights’ og vær blandt de første til at høre nyt om kommende ‘Croissant Talks’ i 2021


Varefakta Insights

Hold dig opdateret med nyhedsbrevet ‘Varefakta Insights’, og modtag info om kommende ‘Croissant Talk’, nyttige tips, gode tilbud og vigtig viden indenfor mærkning af fødevarer, nonfood dagligvarer, kosttilskud, dyrefoder, børneprodukter og cykellåse direkte i din e-mail indbakke.

Fonden Varefakta er en selvejende institution, som blev stiftet i 1957. Varefakta er en unik mærkningsordning, som sætter en ære i at levere præcise og lovpligtige varedeklarationer og efterfølgende kontrollere, at deklarationen holder, hvad den lover. Varefakta varetager hensynet til forbrugersikkerhed, herunder detailhandlens behov for juridisk korrekt mærkning i forhold til et ofte kompliceret regelsæt.