Croissant Talk – Januar

Croissant Talk - Bliv opdateret på den nye EU økologiforordning!

Tilmeld dig gratis event

Tirsdag d. 25. januar fra kl. 09.00-10.15

Til Varefaktas Croissant Talk stiller vi skarpt på, hvad der rør sig inden for mærkningsområdet. Arrangementet er gratis og afholdes hver måned. Vi byder på kaffe og croissanter og Varefaktas mærkningseksperter vil bidrage med ny viden og flere perspektiver på aktuelle emner indenfor mærkning af forbrugerprodukter.

Fra den 1. januar 2022 finder en ny økologiforordning, Europa-parlamentets og Rådets forordning (EU) 2018/848 af 30. maj 2018 om økologisk produktion og mærkning af økologiske produkter og om ophævelse af Rådets forordning (EF) nr. 834/2007 anvendelse. Forordningen fastlægger rammerne for, produceres, forarbejdes, importeres, kontrolleres og markedsføres i EU’s hvordan økologiske produkter skal medlemslande.

Varefakta tager den nye økologiforordning under luppen til januar måneds Croissant Talk. Her vil vi opdatere jer på allerede gældende regler samt introducere jer for væsentlige nye tilføjelser, der fremadrettet skal indarbejdes i mærkning af økologiske fødevarer.

 

 

DET FÅR DU UD AF DET

  • Indblik i den nye EU økologiforordning og de tilføjelser og regler som du skal være opmærksom i dit mærkningsarbejde fremadrettet.
  • Overordnet viden om mærkning af økologiske fødevarer.
  • Mulighed for at netværke med kollegaer i branchen samt sparring med Varefaktas mærkningseksperter.

MÅLGRUPPE

Arrangementet henvender sig til dig og dine kolleger, der har ansvar for mærkning og markedsføring af økologiske fødevarer – både producenter, leverandører, ansatte i detailhandlen, reklamebureauer, marketing og lign.

PROGRAM

09.00: Velkomst og introduktion til Varefakta

09.15: Har du styr på mærkning af økologiske fødevarer? – Bliv opdateret og introduceret til ændringer i den nye EU økologiforordning!

10.00: Spørgsmål og mulighed for netværk med kollegaer fra branchen og Varefaktas mærkningseksperter

STED

Varefakta, Stationsparken 26, 2600 Glostrup.

 

TILMELDING

Ønsker du at deltage i ‘Croissant Talk’,
så tilmeld dig allerede nu.

 

Læs mere om generelle vilkår ifm. Croissant Talk, samt hvordan vi behandler dine personoplysninger i vores privatlivspolitik.

Varefakta Insights

Hold dig opdateret med nyhedsbrevet ‘Varefakta Insights’, og modtag info om kommende ‘Croissant Talk’, nyttige tips, gode tilbud og vigtig viden indenfor mærkning af fødevarer, nonfood dagligvarer, kosttilskud, dyrefoder, børneprodukter og cykellåse direkte i din e-mail indbakke.

Fonden Varefakta er en selvejende institution, som blev stiftet i 1957. Varefakta er en unik mærkningsordning, som sætter en ære i at levere præcise og lovpligtige varedeklarationer og efterfølgende kontrollere, at deklarationen holder, hvad den lover. Varefakta varetager hensynet til forbrugersikkerhed, herunder detailhandlens behov for juridisk korrekt mærkning i forhold til et ofte kompliceret regelsæt.