Croissant Talk – November

Forside < Kurser < Croissant Talk < November

Croissant Talk
– Her er reglerne, når du
sælger fødevarer online

Tilmeld dig gratis event

Tirsdag d. 23. november fra kl. 09.00-10.15


Til Varefaktas Croissant Talk stiller vi skarpt på, hvad der rør sig inden for mærkningsområdet. Arrangementet er gratis og afholdes hver måned. Vi byder på kaffe og croissanter og Varefaktas mærkningseksperter vil bidrage med ny viden og flere perspektiver på aktuelle emner indenfor mærkning af forbrugerprodukter.


Flere og flere forbrugere vælger at skifte indkøbsvognen ud med tasterne og bestille deres fødevarer online. Det forpligter naturligvis, at de oplysninger som forbrugeren præsenteres for online, stemmer overens med, hvad der fremgår på de fysiske produkter. Det kan dog være svært for virksomheder at sikre, at helhedsindtrykket af hjemmesiden ikke kommer til at vildlede forbrugeren. Derfor vil vi med denne Croissant talk gennemgå de obligatoriske mærkningskrav samt, hvilke fælder man kan gå i ved online salg af fødevarer.   

DET FÅR DU UD AF DET

  • Indblik i Varefaktas arbejde med mærkning af fødevarer, der sælges og markedsføres online.
  • Viden om de obligatoriske krav til mærkning ved onlinesalg af fødevarer samt hvad man bør være opmærksom på mht. markedsføring, billeder, tekster mv.
  • Mulighed for at netværke med kollegaer i branchen samt sparring med Varefaktas mærkningseksperter.

MÅLGRUPPE

Arrangementet henvender sig til dig og dine kolleger, der har ansvar for mærkning og markedsføring af nonfood dagligvarer, fødevareemballager og fødevarekontaktmaterialer generelt – både producenter, leverandører, ansatte i detailhandlen, reklamebureauer, marketing og lign.

PROGRAM

09.00: Velkomst og introduktion til Varefakta
09.15: Her er reglerne, når du sælger fødevarer online
10.00: Spørgsmål og mulighed for netværk med kollegaer fra branchen og Varefaktas mærkningseksperter

STED

Varefakta, Stationsparken 26, 2600 Glostrup.

 

TILMELDING

Ønsker du at deltage i ‘Croissant Talk’,
så tilmeld dig allerede nu.

 

Læs mere om generelle vilkår ifm. Croissant Talk, samt hvordan vi behandler dine personoplysninger i vores privatlivspolitik.

Kommende 'Croissant Talks'

 

• 14. december 2021, kl. 09.00.10.15 | Cirkulær økonomi: Forstå de nye mærker vedr. affald og genbrug.

 

Varefakta Insights

Hold dig opdateret med nyhedsbrevet ‘Varefakta Insights’, og modtag info om kommende ‘Croissant Talk’, nyttige tips, gode tilbud og vigtig viden indenfor mærkning af fødevarer, nonfood dagligvarer, kosttilskud, dyrefoder, børneprodukter og cykellåse direkte i din e-mail indbakke.

Fonden Varefakta er en selvejende institution, som blev stiftet i 1957. Varefakta er en unik mærkningsordning, som sætter en ære i at levere præcise og lovpligtige varedeklarationer og efterfølgende kontrollere, at deklarationen holder, hvad den lover. Varefakta varetager hensynet til forbrugersikkerhed, herunder detailhandlens behov for juridisk korrekt mærkning i forhold til et ofte kompliceret regelsæt.