Croissant Talk – Oktober

Croissant Talk
– Hvornår og hvordan skal
fødevarer mærkes med oprindelse

Tilmeld dig gratis event

Tirsdag d. 26. oktober fra kl. 09.00-10.15


Til Varefaktas Croissant Talk stiller vi skarpt på, hvad der rør sig inden for mærkningsområdet. Arrangementet er gratis og afholdes den fjerde tirsdag i hver måned. Vi byder på kaffe og croissanter og Varefaktas mærkningseksperter vil hver måned bidrage med ny viden og flere perspektiver på aktuelle emner indenfor mærkning.

 

 

Til oktober måneds Croissant Talk fortæller vi om reglerne omkring oprindelsesmærkning af den primære ingrediens. Reglerne der trådte i kraft 1. april 2020, har givet anledning til mange spørgsmål og udfordringer, når man vil markedsføre sin fødevare. Varefakta vil bl.a. fortælle om, hvad I skal være opmærksom på, når I fx mærker med et dansk flag og den primære ingrediens ikke oprinder fra Danmark.

DET FÅR DU UD AF DET

  • Viden om primære ingredienser og identifikation af disse, produktnavn, geografiske niveauer, anvendelse af flag og andre nationale symboler, placering og præsentation af oplysningerne samt afsenderinformation.

  • Mulighed for at netværk med kollegaer i branchen samt sparring med Varefaktas mærkningseksperter.

MÅLGRUPPE

Arrangementet henvender sig til dig og dine kolleger, der har ansvar for mærkning og markedsføring af fødevarer – både producenter, leverandører, ansatte i detailhandlen, reklamebureauer, marketing og lign.

PROGRAM

09.00: Velkomst og introduktion til Varefakta
09.15: Hvornår og hvordan skal fødevarer mærkes med oprindelse?
10.00: Spørgsmål og mulighed for netværk med kollegaer fra branchen og Varefaktas mærkningseksperter

STED

Varefakta, Stationsparken 26, 2600 Glostrup.

 

TILMELDING

Ønsker du at deltage i ‘Croissant Talk’,
så tilmeld dig allerede nu.

 

Læs mere om generelle vilkår ifm. Croissant Talk, samt hvordan vi behandler dine personoplysninger i vores privatlivspolitik.

KOMMENDE CROISSANT TALKS

• 23. november 2021, kl. 09.00.10.15 | Her er reglerne, når du sælger fødevarer online.
• 14. december 2021, kl. 09.00.10.15 | Cirkulær økonomi: Forstå de nye mærker vedr. affald og genbrug.

 

Varefakta Insights

Hold dig opdateret med nyhedsbrevet ‘Varefakta Insights’, og modtag info om kommende ‘Croissant Talk’, nyttige tips, gode tilbud og vigtig viden indenfor mærkning af fødevarer, nonfood dagligvarer, kosttilskud, dyrefoder, børneprodukter og cykellåse direkte i din e-mail indbakke.

Fonden Varefakta er en selvejende institution, som blev stiftet i 1957. Varefakta er en unik mærkningsordning, som sætter en ære i at levere præcise og lovpligtige varedeklarationer og efterfølgende kontrollere, at deklarationen holder, hvad den lover. Varefakta varetager hensynet til forbrugersikkerhed, herunder detailhandlens behov for juridisk korrekt mærkning i forhold til et ofte kompliceret regelsæt.