Markedsføring af kosttilskud og brugen af influencers på de sociale medier

Forside < Kurser < Markedsføring af kosttilskud og brugen af influencers på de sociale medier 

Markedsføring af kosttilskud og brugen af influencers på de sociale medier

Fredag den 4. februar 2022

Kl. 09.00-12.00
Varefakta, Stationsparken 26, 2600 Glostrup

DET FÅR DU UD AF DET

Brug af influencers er en meget udbredt marketingsstrategi, og det kan give dig som producent, leverandør eller forhandler mulighed for at nå nye og bredere målgrupper.  

På dette kursus får du en kort gennemgang af markedsføringsreglerne for kosttilskud og vi dykker ned i de overvejelser I bør gøre jer, hvis I ønsker at markedsføre jeres kosttilskud via influencers på de sociale medier. Vi vil især stille skarpt på sundhedsanprisninger, og komme med eksempler på anprisninger, der er lovlige og ulovlige, samt hvordan I kan arbejde med anprisninger i jeres markedsføringsarbejde. Vi vil også komme ind på beauty-claims, og hvad I skal være særlig opmærksomme på her.

MÅLGRUPPE
Kurset henvender sig til dig og dine kolleger, der har ansvar for mærkning og markedsføring af kosttilskud – både producenter, leverandører, reklame– og marketingbureauer osv.

Supplement vitamin multivitamin health herbal alternative antioxidant

Der er tale om 3 effektive timer med meget konkret viden og dialog om de daglige udfordringer. Du går fra kurset klar til at løse opgaver med den nødvendige viden i bagagen. 

På kurset om markedsføring af kosttilskud og brugen af influencers på de sociale medier undervises der i følgende emner: 

  • De generelle markedsføringsregler 
  • Hvilket ansvar har I som virksomhed? 
  • Hashtags, tags, kommentarer – hvad er jeres ansvar? 
  • Ernæring- og sundhedsanprisninger 
  • Beauty-claims 
  • Sygdomslisten 
  • Case arbejde

PRIS
1.700 kr. ekskl. moms pr. person

Læs mere om generelle vilkår ifm. Varefaktas kurser, samt hvordan vi behandler personoplysninger i vores privatlivspolitik.

VIL DU VIDE MERE?
Er du interesseret i kurset, har spørgsmål eller vil vide mere, så ring til Varefakta tlf. (+45) 46 30 45 00 eller send en mail til varefakta@varefakta.dk.

 

TILMELDING

Ønsker du at deltage i kurset, så tilmeld dig allerede nu.

Klik her

 

Fonden Varefakta er en selvejende institution, som blev stiftet i 1957. Varefakta er en unik mærkningsordning, som sætter en ære i at levere præcise og lovpligtige varedeklarationer og efterfølgende kontrollere, at deklarationen holder, hvad den lover. Varefakta varetager hensynet til forbrugersikkerhed, herunder detailhandlens behov for juridisk korrekt mærkning i forhold til et ofte kompliceret regelsæt.