Emballagetjek

TJEK AF EMBALLAGE

Forside < Ydelser < Tjek af emballage

TJEK AF EMBALLAGE

Formålet er at sikre, at din eller din virksomheds vare kan markedsføres og sælges i den valgte emballage i overensstemmelse med national lovgivning samt EU-lovgivning.

Varefakta gennemgår emballagen og sikrer, at formelle lovkrav er opfyldt. Varefakta tjekker desuden emballagen for eventuel vildledning og ulovlige anprisninger. Vi undersøger og vurderer altså ikke den pågældende vare eller dennes indhold, men alene varens emballage.

Inden Varefakta påbegynder opgaven, skal din virksomhed fremsende en kopi af hele varens emballage eller dele af den, herunder tekst, illustrationer og varedeklaration. 

Gennemgang af emballagen kan desuden ske på baggrund af en specifikation af varen, som I fremsender til Varefakta. Herved kan Varefakta undersøge, om der er overensstemmelse mellem specifikationen og emballagen.

varefakta tjekker tekst, anprisniger og illustrationer på din emballage

ØNSKER DU, AT VAREFAKTA LAVER ET EMBALLAGETJEK AF DIN VARE?

Hos Varefakta har vi viden indenfor alle de lovkrav, der stilles til både tekst, illustrationer og anprisninger på en emballage til fødevarer eller nonfood-varer. Har du brug for vores faglige ekspertise eller rådgivning står vores konsulenter klar til at hjælpe dig. Vi er eksperter indenfor emballagetjek.