Lovgivnings-Update

lovgivnings-update

Forside < Ydelser < Lovgivnings-Update

Lovgivnings-update

DanskVarefakta_28-10-20_28975

Hold dig opdateret med Varefaktas 'lovgivnings-update'

Bestil et abonnement på Varefaktas ‘lovgivnings-update’ og få information om ny lovgivning, regler og forordninger, når det gælder fødevarer.

Varefakta følger lovgivning, forordninger og regler meget tæt, for at kunne udføre vores daglige arbejde med at udarbejde, godkende og kontrollere deklarationer samt rådgive fødevarevirksomheder.

Varefaktas lovgivningsabonnement inkluderer lovgivning, som relaterer sig til mærkning af færdigpakkede fødevarer, dyrefoder, babymad og kosttilskud. Lovgivningsabonnementet sikrer, at producenter, leverandører, detailhandlen m.fl. kan holde sig opdateret på hvad der rør sig rent lovgivningsmæssigt indenfor området.

Vi opdaterer os udelukkende på lovgivningsmæssige ændringer, der vedrører mærkning indenfor de førnævnte emner. Der kan altså være lovgivning, der relaterer sig til fødevarer, som abonnementet ikke vil berøre, hvis det ikke omhandler mærkningsdelen.

Varefakta orienterer sig om overordnede regler indenfor mærkning, samt ændringer, der relaterer sig til mærkning ved specifikke produktgrupper og fødevarekategorier. Herunder vil også være ændringer vedr. dyrefoder, babymad og kosttilskud.

Varefakta kan igennem vores lovgivningsabonnement hjælpe med, at du ikke misser lovændringer der kan have betydning for mærkningen af dine produkter.

Vi samler de vigtigste nyheder i en mail til vores kunder hver 14. dag – og angiver vores bud på vigtigheden for det daglige arbejde i kvalitetsafdelingen.

Vores opdateringer stilles til rådighed for vores kunder og andre med behov for overblik og rettidig viden.

Vil du vide mere, så sende en mail til varefakta@varefakta.dk.