Croissant Talk

Til Varefaktas Croissant Talk stiller vi skarpt på, hvad der rør sig inden for mærkningsområdet. Arrangementet er gratis og afholdes hver måned. Varefaktas mærkningseksperter bidrager med ny viden og flere perspektiver på aktuelle emner indenfor mærkning af forbrugerprodukter.

Kommende Croissant Talks

webinar: Anprisninger på fødevarer

Anprisninger spiller en vigtig rolle, når man gerne vil fange forbrugerens interesse, men hvilke anprisninger er lovlige at anvende på fødevarer?

Croissant Talk´et er desværre aflyst!

Croissant Talk´et rykkes til tirsdag d. 28. nov. 2023.

Det er ikke nødvendigt at tilmelde dig eventet på ny, da vi sørger for at overføre din tilmelding.

Skulle du derimod være forhindret i at deltage d. 28. nov., hører vi meget gerne fra dig.

Tilmelding

Webinar

Tirsdag den 26. september 2023
09:00-10:15

Gratis event.

webinar: Det skal du huske, når du anvender tilsætningsstoffer i dine fødevarer!

Tilsætningsstoffer bruges til at bevare, tilføre eller ændre egenskaber ved fødevarer og de kan bl.a. påvirke holdbarhed, lugt, farve og smag. - Men hvad skal man have styr på for at anvende tilsætningsstofferne korrekt i sin mærkning?

Tilmelding

Webinar

Tirsdag den 31. oktober 2023
09:00-10:15

Gratis event.

webinar: Anprisninger på fødevarer

Anprisninger spiller en vigtig rolle, når man gerne vil fange forbrugerens interesse, men hvilke anprisninger er lovlige at anvende på fødevarer?

Tilmelding

Webinar

Tirsdag den 28. november 2023
09:00-10:15

Gratis event.

Ofte stillede spørgsmål

Nej, præsentationen fremsendes ikke efter at et pågældende Croissant Talk er blevet afholdt. Det skyldes, at eventet er gratis, at deltage i. deltager du i et af vores betalte halvdagskurser, minikurser eller virksomhedstilpassede kurser, så fremsendes præsentationen derimod altid efterfølgende.

Bliver du af en eller anden grund forhindret i at deltage, bedes du give os besked på  tlf. (+45) 46 30 45 00 eller via mail til varefakta@varefakta.dk.

Du er naturligvis altid velkommen til at sende en kollega i stedet for, men bedes ligeledes give os besked om dette.

Du vil inden afholdelse modtage et link til webinaret. Varefaktas webinarer afholdes via Teams. Læs mere i Varefaktas guide til, hvordan du deltager i et Croissant Talk webinar her

Er du i tvivl om et pågældende Croissant Talks emne er relevant for dig, så send en mail til den pågældende oplægsholder af Croissant Talket. Kontaktinformation for den enkelte oplægsholder findes på tilmeldingssiden for Croissant Talket.

Du kan finde Varefaktas generelle vilkår ifm. et croissant talk her.

Tidligere
Næste

Tilmeld dig vores nyhedsbrev "Varefakta Insights"
og hold dig opdateret

Når du tilmelder dig nyheder fra Varefakta, giver du samtykke til at modtage faglige nyheder og inspiration vedr. mærkning af forbrugerprodukter, samt information om Varefaktas services, kurser, Croissant Talks og andre events.

Varefakta passer godt på dine personoplysninger, og vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med den gældende databeskyttelsesforordning og databeskyttelseslov. Du kan læse mere om vores databehandling og dine rettigheder i vores privatlivspolitikDu kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.