Croissant Talk

Til Varefaktas Croissant Talk stiller vi skarpt på, hvad der rør sig inden for mærkningsområdet. Arrangementet er gratis og afholdes hver måned. Varefaktas mærkningseksperter bidrager med ny viden og flere perspektiver på aktuelle emner indenfor mærkning af forbrugerprodukter.

Kommende Croissant Talks

Det skal du huske, når du anvender tilsætningsstoffer i dine fødevarer!

Tilsætningsstoffer bruges til at bevare, tilføre eller ændre egenskaber ved fødevarer og de kan bl.a. påvirke holdbarhed og konsistens. Men der er mange ting som man skal have styr på for at anvende tilsætningsstofferne korrekt. Deltag i marts måneds Croissant Talk og bliv klogere.

Tilmelding

Stationsparken 26,
2600 Glostrup

Den 28. marts 2023
09:00-10:15

Gratis event.
No show gebyr ved udeblivelse:
500 kr. ekskl. moms.

Emballager - fødevarekontaktmaterialer (FKM)

April måneds Croissant Talk dykker ned i emballager og diverse fødevarekontakmaterialer, herunder hvad en overensstemmelseserklæring (OE eller DoC) skal indeholde. 

Tilmelding

Stationsparken 26,
2600 Glostrup

Den 25. april 2023
09:00-10:15

Gratis event.
No show gebyr ved udeblivelse:
500 kr. ekskl. moms.

webinar: quickguide til ingredienslisten

Vi dykker ned i varebetegnelsen og dens betydning for ingredienslisten, undtagelser til kravet om ingrediensliste, opsætning og udregning af ingrediensliste, quid-mærkning, sammensatte ingredienser, allergenmærkning, frivillig spormærkning, aromaer mm.

Tilmelding

Webinar

Den 30. maj 2023
09:00-10:15

Gratis event

Ofte stillede spørgsmål

Nej, præsentationen fremsendes ikke efter at et pågældende Croissant Talk er blevet afholdt. Det skyldes, at eventet er gratis, at deltage i. deltager du i et af vores betalte halvdagskurser, minikurser eller virksomhedstilpassede kurser, så fremsendes præsentationen derimod altid efterfølgende.

Bliver du af en eller anden grund forhindret i at deltage, bedes du give os besked på  tlf. (+45) 46 30 45 00 eller via mail til varefakta@varefakta.dk.

Du er naturligvis altid velkommen til at sende en kollega i stedet for, men bedes ligeledes give os besked om dette.

Du vil inden afholdelse modtage et link til webinaret. Varefaktas webinarer afholdes via Teams. Læs mere i Varefaktas guide til, hvordan du deltager i et Croissant Talk webinar her

Er du i tvivl om et pågældende Croissant Talks emne er relevant for dig, så send en mail til den pågældende oplægsholder af Croissant Talket. Kontaktinformation for den enkelte oplægsholder findes på tilmeldingssiden for Croissant Talket.

Du kan finde Varefaktas generelle vilkår ifm. et croissant talk her.

Tidligere
Næste

Tilmeld dig vores nyhedsbrev "Varefakta Insights"
og hold dig opdateret

Når du tilmelder dig nyheder fra Varefakta, giver du samtykke til at modtage faglige nyheder og inspiration vedr. mærkning af forbrugerprodukter, samt information om Varefaktas services, kurser, Croissant Talks og andre events.

Varefakta passer godt på dine personoplysninger, og vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med den gældende databeskyttelsesforordning og databeskyttelseslov. Du kan læse mere om vores databehandling og dine rettigheder i vores privatlivspolitikDu kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.