Vi leder efter mennesker, der elsker det, de laver

Vi ansætter folk, der deler Varefaktas værdier og passion for at skabe tryghed hos forbrugeren i indkøbssituationen. Du er måske lige begyndt eller har mange års erfaring – uanset hvad vil vi gerne høre fra dig.

Aktuelle stillinger

Vi søger en Teknisk og regulatorisk konsulent til vores nonfoodafdeling (barselsvikariat).

Søg stillingen her

Uopfordrede ansøgninger

Vi har desværre ikke mulighed for at modtage uopfordrede ansøgninger pt. Vi anbefaler i stedet at du følger os på LinkedIn.

Følg os på LinkedIn

Om os

Varefakta er en unik mærkningsordning, som sætter en ære i at levere præcise og lovpligtige varedeklarationer og efterfølgende kontrollere, at deklarationen holder, hvad den lover. Varefakta-mærkede produkter er tjekket for lovlighed, men produkterne opfylder også yderligere krav, alt afhængig af hvilken kategori der er tale om.

Alle der sælger varer der lever op til Varefaktas forskrifter, kan søge om at få mærket på deres produkter. Varefakta-mærkede produkter testes i vores eget forbrugerrettede laboratorium samt på eksterne akkrediterede laboratorier.

Varefaktas formål er at skabe tryghed hos forbrugeren. Det gør vi ved at give korrekte og letforståelige oplysninger om et produkt. Varefakta-mærket er kendt blandt mange danske forbrugere og mærkningen ses også i udlandet.

Varefakta er en tryg og ansvarlig virksomhed at samarbejde med og være ansat i. Vi tager godt vare på os selv, støtter hinanden, understøtter vores kunders forretning og udvikler os i samspil med vores interessenter. Varefakta bestræber sig, på at være verdens bedste arbejdsplads og vores kunders foretrukne samarbejdspartner.