Croissant Talk

Til Varefaktas online Croissant Talks stiller vi skarpt på, hvad der rør sig inden for mærkningsområdet. Varefaktas mærkningseksperter bidrager med ny viden og flere perspektiver på aktuelle emner indenfor mærkning af forbrugerprodukter.

Arrangementerne er gratis.

Croissant Talk

Bliv klar til producentansvaret: Sådan kan Varefakta hjælpe med indsamling af jeres emballagedata

Varefakta giver dig afgørende indsigter i håndteringen af producentansvaret for emballage. Opdag, hvordan din virksomhed kan optimere indsamlingen og struktureringen af emballagedata, og få værdifulde tips til at lette byrden ved de kommende reguleringer.

Læs mere
Croissant Talk

Anprisninger: Do’s and dont’s

Du vil gerne skrive “gammeldags”, “bæredygtigt” eller ”100 %” og bruge storytelling eller flotte illustrationer på din fødevare. Men må du det? Og hvis du må, hvordan sikrer du så, at du ikke vildleder forbrugeren? Varefaktas Croissant Talk om anprisninger sætter dykker ned i do´s and dont´s indenfor området.

Læs mere
Croissant Talk

Klimaregnskab: Få redskaber og inspiration

CO2-udledninger, Scope 3, cirkulær økonomi, klimatiltag – hvor skal man starte og hvordan sikrer man fortsat arbejde med sin virksomheds klimaaftryk? Under september måneds Croissant Talk dykker vi ned i klimaregnskabets mange muligheder.

Læs mere
Croissant Talk

Tilsætningsstoffer: Det skal du være opmærksom på!

Tilsætningsstoffer bruges til at bevare, tilføre eller ændre egenskaber ved fødevarer og de kan bl.a. påvirke holdbarhed, lugt, farve, smag og konsistens. Men der er mange ting som man skal have styr på for at anvende tilsætningsstofferne korrekt. Det kan du blive klogere på under denne måneds Croissant Talk!

Læs mere
Croissant Talk

Hvornår og hvordan skal fødevarer mærkes med oprindelse?

Hvad betyder oprindelsesmærkning, hvordan identificerer man en primær ingrediens, hvornår skal du oplyse om oprindelse på din primære ingrediens, hvordan anvendes flag korrekt, hvad er go og hvad er no go? – Det og meget mere får du svar på under november måneds Croissant talk om oprindelse.

Læs mere